Oma's muesli repen
In dit recept zijn marshmallows het sleutel ingrediënt. Het zijn prima tussendoortjes.
Bovendien zijn ze licht, bederven ze niet en zijn ze gemakkelijk uit het vuistje te eten. Bereid ze vervolgens het recept hier onder of rooster ze op een spiesjes boven het kampvuur.
Voor 12 repen Bereiding: 10 min
3 eetlepels margarine
280 gram marshmallows (een pak)
300 gram gemengde noten en rozijnen
100 gram cornflakes of geplofte rijst
250 gram muesli
Thuis:
Smelt in een grote pan de margarine en voeg geleidelijk de marshmallows toe.
Verwarm zacht tot het mengsel volledig is gesmolten.
Roer er de noten, rozijnen, cornflakes of rijst en muesli door en meng alle ingrediënten.
Giet het mengsel op een bakplaat en spreid het gelijkmatig uit.
Laat het 15 minuten staan en snijd het dan in repen.
Verpak elke reep in aluminiumfolie.
Je kunt ze het best binnen vier dagen opeten.